Uudet teokset avattu Tapulikaupunkiin ja Malminkartanoon

Kuva: Petra Vehviläinen

Avasimme huhtikuussa kaksi uutta teosta, toisen Tapulikaupunkiin ja toisen Malminkartanonhuipulle. Jälkiä Tapulikaupunki sijaitsee Ajurinaukiolla Tapulikaupungin kirjaston ovea vastapäätä ja Jälkiä Malminkartano sijaitsee Malminkartanonhuipulla kävelypolun vieressä. Teoksista löytyy internetosoite, jonka avaamalla ääniteos on kuunneltavissa. Kokeaksesi teokset tarvitset älypuhelimen tai -tabletin, jossa on internetyhteys, kuulokkeet ja sään mukaiset varusteet. Ääniteosten kesto on noin 35 minuuttia ja sen aikana on mahdollista liikkua ympäröivässä maisemassa. Teokset voi käydä kokemassa mihin vuorokaudenaikaan tahansa omien aikataulujen mukaan. Teokset ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi vuoden 2021 loppuun saakka. 

Jälkiä Tapulikaupunki ja Jälkiä Malminkartano ovat osa 14-osaista ääniteossarjaa, joka levittäytyy ympäri Helsinkiä vuosina 2019-2021. Jälkiä Kruunuvuorenranta avattiin maaliskuussa 2020 ja Jälkiä Suomenlinna avattiin kesällä 2019. Vuoden 2020 aikana avataan teokset Kulosaareen, Jakomäkeen, Haagaan, Annalaan sekä kaksi jo aiemmin valmistunutta teosta Vuosaareen ja Itäkeskukseen. Jos haluat kokea teoksen Itäkeskuksessa tai Vuosaaressa, ota meihin yhteyttä niin voimme antaa sinulle suoran linkin teoksen kuuntelua varten.

Teosten asennus: Lauri Myllylahti
Teos toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa.
Tuotanto: teatteri Circus Maximus (http://circusmaximus.fi)
Projektia tukee Koneen Säätiö
#rohkeaavaus

%d bloggaajaa tykkää tästä: