JÄLKIÄ – SUOMENLINNA AVATAAN 10.7.2019

Avajaisperformanssi ke 10.7.2019 klo 17
kesto noin 60 min
Lähtö Linnabaarin edestä.
Tapahtuma on ilmainen

Kuva: Petra Vehviläinen

Jälkiä Suomenlinna on ääniteos, jonka päämääränä on  kartoittaa jälkiä, joita jätämme ympäristöömme, kuin myös jälkiä joita ympäristömme jättää meihin. Teos käsittelee sitä minkälaisessa vuorovaikutussuhteessa olemme ympäristömme kanssa. Teoksen tarkoitus onvirittää ekologista herkkyyttä ja luoda kokemus kuulumisesta ja mahdollisuudesta vaikuttaa tilaan, jossa elämme.

Avajaistapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus kokea osia teoksesta vuorovaikutuksessa taiteilijoiden kanssa. Tapahtumaan sisältyy kävelyä, live-musiikkia, pysähtymistä ja moniaistista havainnointia. Ota mukaan sään mukaiset varusteet.

Jälkiä Suomenlinna -ääniteos (kesto 30-40 min) on kaikkien saatavilla vuoden 2021 loppuun saakka ja koetaan yksilöllisesti kuulokkeiden kanssa vapaavalintaisena aikana. Jälkiä Suomenlinna on osa 14-osaista ääniteossarjaa, joka levittäytyy ympäri Helsinkiä vuosina 2019-2021. Vuoden 2019 aikana avataan teokset Laajasaloon, Malminkartanolle ja Tapulikaupunkiin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: